keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Whoopiet

Tämä ohje on suklaamarenki blogista.


WHOOPIES
20 kpl
100 g huoneen lämpöistä voita
1 1/2 dl sokeria
1 muna
4 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 prk (120 g) smetanaa

Väliin
100 g valkosuklaata
1 dl tomusokeria
200 g maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa
(nonparelleja)

LÄMMITÄ uuni 175 asteeseen. VATKAA voi ja sokeri vaahdoksi. LISÄÄ muna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne haarukkavatkaimeilla voi-sokerivaahtoon. LISÄÄ smetana muiden aineiden joukkoon. PURSOTA tai lusikoi taikinasta leivinpaperilla päällystetylle pellille pieniä cocktaillihapullan kokoisia nokareita. PAINA niitä kevyesti kädellä hieman litteämmäksi. Paista uunissa 10 minuuttia. ANNA jäähtyä.

TEE täyte. SULATA paloiteltu valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. SIIVILÖI tomusokeri kulhoon. LISÄÄ tuorejuusto ja vatkaa seos sileäksi sähkövatkaimella. LISÄÄ suklaasula. VÄRJÄÄ täyte halutessasi elintarvikevärillä. LUSIKOI tai pursota seosta puolelle leivonnaisista ja paina loput kansiksi. Ripottele halutessasi nonparelleja täytteen reunoille.

Ei kommentteja: