n.50kpl tummaa ja 50kpl vaaleaa pikkuleipää
perustaikinaan:
5dl vehnäjauhoja
2dl sokeria
2tl vaniljasokeria
2tl vaniljasokeria
2tl ruokasoodaa
2rkl vaaleaa siirappia
200g voita
suklaataikinaan:
2rkl kaakaojauhetta
lisäksi:
1dl marianne Crush-rouhetta
Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon siirappi ja huoneenlämpöinen pehmeä voi. Sekoita tasaiseksi.
Jaa taikina kahteen osaan. Sekoita toiseen osaan kaakaojauhe.
Jaa molemmat taikinat neljään osaan ja pyöritä jokainen tangoksi. Nosta tangot leivinpaperoidulle pellille ja taputtele litteiksi, Vedä halutessasi pintaan haarukalla uurteita.
Paista tankoja175-asteisen uunin keskitasolla noin 15 min.
Ripottele pintaan paistamisen loppuvaiheessa mariannerouhetta. Jatka paistamista vielä muutama minuutti.
Leikkaa tangot vinottain viipaleiksi, kun ne ovat vielä hiukan lämpimiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti