Leivotaan lehden ohje heinä-syyskuu 2012
4 munaa6dl raastettua porkkanaa
2dl ruokaöljyä
4½dl vehnäjauhoja
4½dl hienoasokeria
1tl leivinjauhetta
1tl ruokasoodaa
1tl suolaa
1tl kanelia
juustokuorrutus:
100g philadelphia juustoa
½dl pehmeää voita
2½dl tokusokeria
1tl vaniliinisokeria
Vatkaa munat, porkkanaraaste ja ruokaöljy sähkövatkaimella kuohkeaksi massaksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne varovasti porkkanamassaan.
Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun irtopohjavuokaan.
Paista 175 asteisessa uunin alaosassa 60-70minuuttia.
Ota kakku uunista ja anna jäähtyä ennen kun kumoat sen.
Vatkaa juustokuorrutuksen ainekset yhteen ja kuorruta kakku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti